Munkatársak


Gregán Orsolya - ügyvezető

GO Innova

Elérhetőségei: +36-52-880-250

orsolya.gregan_kukac_eszak-alfold.hu

Gregán Orsolya a Debreceni Egyetem Közgazdaságtudományi Karán végzett okleveles közgazdászként nemzetközi-Európai Uniós valamint pénzügy-számvitel szakirányokon. Angol nyelvből felsőfokú szakmai anyaggal bővített nyelvvizsgával rendelkezik, emellett orosz nyelvet is tanult. Széles körű munkatapasztalatokkal rendelkezik az Európai Uniós források felhasználása területén, hiszen dolgozott Debrecen Város Polgármesteri Hivatalának Gazdaságszervezési Osztályán, a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóságon, az Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökségnél illetve a Debreceni Egyetemen is. Többfajta projekt (LIFE, ROP, INTERREG) koordinálásában vett részt, ami magában foglalja az elszámolások, jelentések elkészítését, valamint a partnerekkel való kapcsolattartást is. Nagyobb feladatai közt szerepelt a NEEBOR (Networking for Enterprises in the Eastern External Border Regions) INTERREG IVC projekt vezető partnerként való koordinálása vagy az AMI-4EUROPE orvosi képalkotással foglalkozó (FP7) projekt megvalósítása. Ügyvezetőként a stratégiai döntések meghozatala, a tulajdonosokkal való kapcsolattartás és a munka koordinálása tartozik a feladatai közé.


Piskolcziné Baracsi Enikő - projektfejlesztési projektmenedzser

 
Elérhetőségei: +36-52-880-258
 
Piskolcziné Baracsi Enikő 2008. júniusától tagja az INNOVA Észak – Alföld Regionális Fejlesztési és Innovációs Ügynökség szakmai csapatának. 2010 és 2011 években szülési szabadságon volt, majd 2013. február 1.-től kezdte meg munkáját ismételten az INNOVAnál. 2003. – ban fejezte be egyetemi tanulmányait a Debreceni Egyetem Agrártudományi Centrumában gazdasági agrármérnökként pénzügy – számvitel, gazdasági szaknyelvi kommunikátor, számítástechnikai szakirányokon. Mérlegképes könyvelői képesítéssel és pályázatírói képzettséggel is rendelkezik. Angol középfokú szakmai anyaggal bővített és alapfokú német nyelvtudás segíti munkáját. Előző munkahelyén – a Szabolcs – Szatmár – Bereg megyei Agrárkamaránál a Nemzetközi Kapcsolatok csoport vezetőjeként különböző nemzetközi kapcsolatok építésével és nemzetközi projektek menedzselésével foglalkozott. Jelenleg az INNOVA Észak – Alföld Regionális fejlesztési és Innovációs Ügynökségnél projektmenedzserként az AFRESH projekt menedzselésével segíti a régió innovációs tevékenységét. 2011. januártól 2013. februárig szülési szabadságon volt.
 

 Mézesné Makó Zsuzsa - projektmenedzser

 

Elérhetőségei: +36-52-880-250

zsuzsa.mako@eszak-alfold.hu

Mézesné Makó Zsuzsa az INNOVA csapatát 2008 júniusától erősíti projektasszisztensként. Közreműködik az INNOVA hazai és nemzetközi projektekhez kapcsolódó rendezvények, konferenciák, képzések előkészítésében, szervezésében. Feladata még az iroda üzemeltetése, zavartalan működésének biztosítása. A Debreceni Egyetemen végzett etnográfus, muzeológus és néprajz szakos középiskolai tanárként. Tárgyalóképes angol nyelvtudás, valamint a titkárnői/projektasszisztensi gyakorlat segíti munkáját. Első diplomáját a Debreceni Egyetem Pedagógiai főiskolai karán szerezte óvodapedagógus szakon, Jelenleg a Debreceni Egyetem Emberi Erőforrás Tanácsadó szak első éves levelező tagozatos hallgatója. Projektasszisztensi gyakorlatát egy multinacionális vállalat Észak – alföldi regionális központjánál szerezte több projekt keretében.

 

Papp György- projektfejlesztési projektmenedzser

Elérhetőségei: +36-52-880-254

gyorgy.papp@eszak-alfold.hu

 Papp György 2013. júliusától tagja az INNOVA Észak – Alföld Regionális Fejlesztési és Innovációs Ügynökség szakmai csapatának. Előző munkahelyén egy társas vállalkozás tulajdonostársaként és ügyvezetőjeként több éves szakmai tapasztalatra tett szert a terület és településfejlesztésben, projektmenedzsmenti feladatok ellátásában, a városfejlesztésben, adott projektek komplex módon való menedzselésében a teljes projektfejlesztés és megvalósítás időszakában egyaránt. A Nyíregyházi Főiskolán diplomázott magyar nyelv és irodalom valamint kommunikáció szakos bölcsészként, szabadidejében a nyíregyházi Mandala Dalszínház tagjaként musicalekben és rockoperákban énekes szerepeket, prózai művekben (drámák és vígjátékok) karakter szerepeket játszik.

Az INNOVAnál a Projekt Fejlesztési Csoport tagjaként a régió start-up cégeit segíti projektmentorként, valamint Hajdú-Bihar megye és Debrecen Megyei Jogú Város 2014-2020-as programozási ciklusára vonatkozó Stratégiai és Operatív Programok kidolgozásában működik közre.

 

Szabó Tamás- projektfejlesztési projektmenedzser

 

Elérhetőségei: +36-52-880-259

tamas.szabo@eszak-alfold.hu

 Szabó Tamás 2013. november 1.-én csatlakozott az INNOVA Észak – Alföld Regionális Fejlesztési és Innovációs Ügynökség szakmai csapatához. Munkatársunk 2012.-ben fejezte be egyetemi tanulmányait, a Debreceni Egyetem Agrártudományi Centrumának Természetvédelmi mérnök szakos hallgatójaként. Tamás 2008 óta dolgozik a pályázatírás és projektmenedzsment területén. Először egy természetvédelmi alapítvány alkalmazásában dolgozott, majd egy kisebb vállalkozásnál helyezkedett el. Kollégánk feladatait hazai és nemzetközi pályázatok összeállítása, menedzsmentje és elszámolása jelentette az elmúlt öt évben Az INNOVA projektfejlesztési csoport menedzsereként, napjainkban is, az eddigi tapasztalatinak megfelelően, hasonló munkakörben segíti az Észak-Alföld Régió fejlesztési és innovációs tevékenységét.

 

Nyiscsák Lilla – projektmenedzser

 

Elérhetőségei: +36-52-880-266

lilla.nyiscsak@eszak-alfold.hu

 Nyiscsák Lilla az INNOVA Észak-Alföld Regionális Fejlesztési és Innovációs Ügynökség csapatának munkáját 2013. decembere óta segíti, mint pénzügyi asszisztens. Feladatai közé tartozik elsődlegesen a pénzügyi csoport munkájának támogatása,amely magában foglalja a számlák, szerződések kezelését és azok dokumentálását, illetve a nemzetközi projektek pénzügyi nyilvántartásának, elszámolásának előkészítésében való közreműködést.

Lilla 2012-ben végzett a Debreceni Egyetem Gazdálkodástudományi és Vidékfejlesztési Karának pénzügy és számvitel szakán. Tanulmányait azonban jelenleg is folytatja levelezős hallgatóként a Debreceni Egyetemen logisztikai menedzsment mesterszakon. Munkájában mérlegképes könyvelői képesítése, angol középfokú szakmai anyaggal bővített, illetve német középfokú nyelvtudása segíti.

 


Nyomtatóbarát verzió

Eseménynaptár :

2014 november
HKSzCsPSzV
2728293031123456789101112131415161718192021222324252627282930

Iratkozzon fel hírleveleinkre:

Nemzetközi partnerkereső