Munkatársak


Gregán Orsolya - ügyvezető

GO Innova

Elérhetőségei: +36-52-880-250

orsolya.gregan_kukac_eszak-alfold.hu

Gregán Orsolya a Debreceni Egyetem Közgazdaságtudományi Karán végzett okleveles közgazdászként nemzetközi-Európai Uniós valamint pénzügy-számvitel szakirányokon. Angol nyelvből felsőfokú szakmai anyaggal bővített nyelvvizsgával rendelkezik, emellett orosz nyelvet is tanult. Széles körű munkatapasztalatokkal rendelkezik az Európai Uniós források felhasználása területén, hiszen dolgozott Debrecen Város Polgármesteri Hivatalának Gazdaságszervezési Osztályán, a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóságon, az Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökségnél illetve a Debreceni Egyetemen is. Többfajta projekt (LIFE, ROP, INTERREG) koordinálásában vett részt, ami magában foglalja az elszámolások, jelentések elkészítését, valamint a partnerekkel való kapcsolattartást is. Nagyobb feladatai közt szerepelt a NEEBOR (Networking for Enterprises in the Eastern External Border Regions) INTERREG IVC projekt vezető partnerként való koordinálása vagy az AMI-4EUROPE orvosi képalkotással foglalkozó (FP7) projekt megvalósítása. Ügyvezetőként a stratégiai döntések meghozatala, a tulajdonosokkal való kapcsolattartás és a munka koordinálása tartozik a feladatai közé.

 

Papp György- projektmenedzser

Elérhetőségei: +36-52-880-254

gyorgy.papp@eszak-alfold.hu

 Papp György 2013. júliusától tagja az INNOVA Észak – Alföld Regionális Fejlesztési és Innovációs Ügynökség szakmai csapatának. Előző munkahelyén egy társas vállalkozás tulajdonostársaként és ügyvezetőjeként több éves szakmai tapasztalatra tett szert a terület és településfejlesztésben, projektmenedzsmenti feladatok ellátásában, a városfejlesztésben, adott projektek komplex módon való menedzselésében a teljes projektfejlesztés és megvalósítás időszakában egyaránt. A Nyíregyházi Főiskolán diplomázott magyar nyelv és irodalom valamint kommunikáció szakos bölcsészként, szabadidejében a nyíregyházi Mandala Dalszínház tagjaként musicalekben és rockoperákban énekes szerepeket, prózai művekben (drámák és vígjátékok) karakter szerepeket játszik.

Az INNOVAnál a Projekt Fejlesztési Csoport tagjaként a régió start-up cégeit segíti projektmentorként, valamint Hajdú-Bihar megye és Debrecen Megyei Jogú Város 2014-2020-as programozási ciklusára vonatkozó Stratégiai és Operatív Programok kidolgozásában működik közre.

 

Szabó Tamás- projektmenedzser

 

Elérhetőségei: +36-52-880-259

tamas.szabo@eszak-alfold.hu

 Szabó Tamás 2013. november 1.-én csatlakozott az INNOVA Észak – Alföld Regionális Fejlesztési és Innovációs Ügynökség szakmai csapatához. Munkatársunk 2012.-ben fejezte be egyetemi tanulmányait, a Debreceni Egyetem Agrártudományi Centrumának Természetvédelmi mérnök szakos hallgatójaként. Tamás 2008 óta dolgozik a pályázatírás és projektmenedzsment területén. Először egy természetvédelmi alapítvány alkalmazásában dolgozott, majd egy kisebb vállalkozásnál helyezkedett el. Kollégánk feladatait hazai és nemzetközi pályázatok összeállítása, menedzsmentje és elszámolása jelentette az elmúlt öt évben Az INNOVA projektfejlesztési csoport menedzsereként, napjainkban is, az eddigi tapasztalatinak megfelelően, hasonló munkakörben segíti az Észak-Alföld Régió fejlesztési és innovációs tevékenységét.

 

Varga Jácint- projekt asszisztens

 Elérhetőségei: +36-52-880-257

 jacint.varga@eszak-alfold.hu

 Jácint 2015 január óta tagja az INNOVA csapatának, projekt asszisztensi feladatokat lát el. Egyetemi tanulmányait a Debreceni Egyetem Szociálpolitika szakán folytatta, foglalkoztatás politikára specializálódva, ezt követően  szociális szolgáltatások engedélyeztetése és működtetése volt a munkaterülete, itt találkozott a civil szférával, későbbiekben civil szervezet vezetőjeként számos hazai és nemzetközi projektet valósított meg, így gyakorlottan mozog a projektek világában.


 


Nyomtatóbarát verzió

Eseménynaptár :

2015 július
HKSzCsPSzV
29301234567891011121314151617181920212223242526272829303112

Iratkozzon fel hírleveleinkre:

Nemzetközi partnerkereső