Munkatársak


Gregán Orsolya - ügyvezető

GO Innova

Elérhetőségei: +36-52-880-250

orsolya.gregan_kukac_eszak-alfold.hu

Gregán Orsolya a Debreceni Egyetem Közgazdaságtudományi Karán végzett okleveles közgazdászként nemzetközi-Európai Uniós valamint pénzügy-számvitel szakirányokon. Angol nyelvből felsőfokú szakmai anyaggal bővített nyelvvizsgával rendelkezik, emellett orosz nyelvet is tanult. Széles körű munkatapasztalatokkal rendelkezik az Európai Uniós források felhasználása területén, hiszen dolgozott Debrecen Város Polgármesteri Hivatalának Gazdaságszervezési Osztályán, a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóságon, az Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökségnél illetve a Debreceni Egyetemen is. Többfajta projekt (LIFE, ROP, INTERREG) koordinálásában vett részt, ami magában foglalja az elszámolások, jelentések elkészítését, valamint a partnerekkel való kapcsolattartást is. Nagyobb feladatai közt szerepelt a NEEBOR (Networking for Enterprises in the Eastern External Border Regions) INTERREG IVC projekt vezető partnerként való koordinálása vagy az AMI-4EUROPE orvosi képalkotással foglalkozó (FP7) projekt megvalósítása. Ügyvezetőként a stratégiai döntések meghozatala, a tulajdonosokkal való kapcsolattartás és a munka koordinálása tartozik a feladatai közé.


Piskolcziné Baracsi Enikő - projektfejlesztési projektmenedzser

 
Elérhetőségei: +36-52-880-250
 
Piskolcziné Baracsi Enikő 2008. júniusától tagja az INNOVA Észak – Alföld Regionális Fejlesztési és Innovációs Ügynökség szakmai csapatának. 2010 és 2011 években szülési szabadságon volt, majd 2013. február 1.-től kezdte meg munkáját ismételten az INNOVAnál. 2003. – ban fejezte be egyetemi tanulmányait a Debreceni Egyetem Agrártudományi Centrumában gazdasági agrármérnökként pénzügy – számvitel, gazdasági szaknyelvi kommunikátor, számítástechnikai szakirányokon. Mérlegképes könyvelői képesítéssel és pályázatírói képzettséggel is rendelkezik. Angol középfokú szakmai anyaggal bővített és alapfokú német nyelvtudás segíti munkáját. Előző munkahelyén – a Szabolcs – Szatmár – Bereg megyei Agrárkamaránál a Nemzetközi Kapcsolatok csoport vezetőjeként különböző nemzetközi kapcsolatok építésével és nemzetközi projektek menedzselésével foglalkozott. Jelenleg az INNOVA Észak – Alföld Regionális fejlesztési és Innovációs Ügynökségnél projektmenedzserként az AFRESH projekt menedzselésével segíti a régió innovációs tevékenységét. 2011. januártól 2013. februárig szülési szabadságon volt.
 

Papp György- projektfejlesztési projektmenedzser

Elérhetőségei: +36-52-880-254

gyorgy.papp@eszak-alfold.hu

 Papp György 2013. júliusától tagja az INNOVA Észak – Alföld Regionális Fejlesztési és Innovációs Ügynökség szakmai csapatának. Előző munkahelyén egy társas vállalkozás tulajdonostársaként és ügyvezetőjeként több éves szakmai tapasztalatra tett szert a terület és településfejlesztésben, projektmenedzsmenti feladatok ellátásában, a városfejlesztésben, adott projektek komplex módon való menedzselésében a teljes projektfejlesztés és megvalósítás időszakában egyaránt. A Nyíregyházi Főiskolán diplomázott magyar nyelv és irodalom valamint kommunikáció szakos bölcsészként, szabadidejében a nyíregyházi Mandala Dalszínház tagjaként musicalekben és rockoperákban énekes szerepeket, prózai művekben (drámák és vígjátékok) karakter szerepeket játszik.

Az INNOVAnál a Projekt Fejlesztési Csoport tagjaként a régió start-up cégeit segíti projektmentorként, valamint Hajdú-Bihar megye és Debrecen Megyei Jogú Város 2014-2020-as programozási ciklusára vonatkozó Stratégiai és Operatív Programok kidolgozásában működik közre.

 

Szabó Tamás- projektfejlesztési projektmenedzser

 

Elérhetőségei: +36-52-880-302

tamas.szabo@eszak-alfold.hu

 Szabó Tamás 2013. november 1.-én csatlakozott az INNOVA Észak – Alföld Regionális Fejlesztési és Innovációs Ügynökség szakmai csapatához. Munkatársunk 2012.-ben fejezte be egyetemi tanulmányait, a Debreceni Egyetem Agrártudományi Centrumának Természetvédelmi mérnök szakos hallgatójaként. Tamás 2008 óta dolgozik a pályázatírás és projektmenedzsment területén. Először egy természetvédelmi alapítvány alkalmazásában dolgozott, majd egy kisebb vállalkozásnál helyezkedett el. Kollégánk feladatait hazai és nemzetközi pályázatok összeállítása, menedzsmentje és elszámolása jelentette az elmúlt öt évben Az INNOVA projektfejlesztési csoport menedzsereként, napjainkban is, az eddigi tapasztalatinak megfelelően, hasonló munkakörben segíti az Észak-Alföld Régió fejlesztési és innovációs tevékenységét.

 


 


Nyomtatóbarát verzió

Eseménynaptár :

2015 március
HKSzCsPSzV
2324252627281234567891011121314151617181920212223242526272829303112345

Iratkozzon fel hírleveleinkre:

Nemzetközi partnerkereső