Munkatársak


Gregán Orsolya - ügyvezető

GO Innova

Elérhetőségei: +36-52-880-250

orsolya.gregan_kukac_eszak-alfold.hu

Gregán Orsolya a Debreceni Egyetem Közgazdaságtudományi Karán végzett okleveles közgazdászként nemzetközi-Európai Uniós valamint pénzügy-számvitel szakirányokon. Angol nyelvből felsőfokú szakmai anyaggal bővített nyelvvizsgával rendelkezik, emellett orosz nyelvet is tanult. Széles körű munkatapasztalatokkal rendelkezik az Európai Uniós források felhasználása területén, hiszen dolgozott Debrecen Város Polgármesteri Hivatalának Gazdaságszervezési Osztályán, a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóságon, az Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökségnél illetve a Debreceni Egyetemen is. Többfajta projekt (LIFE, ROP, INTERREG) koordinálásában vett részt, ami magában foglalja az elszámolások, jelentések elkészítését, valamint a partnerekkel való kapcsolattartást is. Nagyobb feladatai közt szerepelt a NEEBOR (Networking for Enterprises in the Eastern External Border Regions) INTERREG IVC projekt vezető partnerként való koordinálása vagy az AMI-4EUROPE orvosi képalkotással foglalkozó (FP7) projekt megvalósítása. Ügyvezetőként a stratégiai döntések meghozatala, a tulajdonosokkal való kapcsolattartás és a munka koordinálása tartozik a feladatai közé.

 

Kollár-Éri István – ügyvezető helyettes

Elérhetőségei: +36-30-920-9399

istvan.kollar@eszak-alfold.hu

Kollár-Éri István 2012-2013 között mint az Innova külkapcsolati csoportjának projektmenedzsere tevékenykedett a vállalatnál, majd egy éves – az IT Services Hungary Kft-nél töltött – kitérőt követően 2015. január 1-ével tért ismét vissza, most már mint ügyvezető-helyettes. 2012-őt megelőzően az Észak-alföldi Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda nemzetközi szakreferenseként dolgozott. A Miskolci Egyetemen  a Szociológia és Angol nyelvtanári, a Nyíregyházi Főiskola Nemzetközi kapcsolatok és a Corvinus Egyetem Emberi Erőforrás Menedzser szakáin folytatott tanulmányokat. Felsőfokú angol, illetve középfokú német nyelvvizsgákkal, illetve alapfokú francia nyelvtudással rendelkezik.

 

Rácz Nóra Dóra – gazdasági vezető

Elérhetőségei: +36-52-880-265

nora.dora.racz@eszak-alfold.hu

Rácz Nóra Dóra 2014 júliusa óta tagja az Innova Észak.Alföld Regionális Fejlesztési és Innovációs Ügynökségnek, mint gazdasági vezető. Feladatai közé tartozik az INNOVA gazdasági-, pénzügyi- és kontrolling feladatainak (szerződések, pénzügyi menedzsment, minőségbiztosítás) menedzselése. Tervezi és ellenőrzi a társaság üzleti tervét és annak megvalósulását. Vezeti és ellenőrzi a pénzügyi és igazgatási területen belül a munkatársak tevékenységeit, ezzel segítve az INNOVA cégszintű zavartalan működését. További feladata menedzselni és vezetni az INNOVA hazai és nemzetközi (FP7, Interreg IVC, Central Europe, Urbact II, TÁMOP) projektjeinek pénzügyi nyilvántartásait, pénzügyi beszámolóinak elkészítését és közreműködik a szakmai beszámolók előkészítésében. Az INNOVA érdekeltségi körébe tartozó hazai és nemzetközi projektek generálásában és menedzselésében is tevékenykedik, melyek célja az innovációs témájú nemzetközi pályázatok elnyerése.

Nóra a Debreceni Egyetem Közgazdaságtudományi Karán végzett okleveles közgazdászként vállalkozásmenedzsment szakirányokon 2006-ban. 2013-ban jogi szakokleveles közgazdász képzettséget szerzett a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán. Angol és német középfokú szakmai anyaggal bővített nyelvvizsgával rendelkezik.

Előző munkahelyén, a Debreceni Egyetemen a pályázati csoportvezetőként többfajta projekt megvalósításában vett részt. 2006 és 2014 között pénzügyi menedzseri feladatokat látott el FP6, FP7, Interreg, TÁMOP, TIOP, ÉAOP és KEOP projektekben. 

 

Lénárt Nikolett – projektmenedzser

Elérhetőségei: +36-30-464-6389

nikolett.lenart@eszak-alfold.hu

Lénárt Nikolett 2014.09.01-én csatlakozott az Innova Észak-Alföld Regionális Fejlesztési és Innovációs Ügynökség csapatához, mint projektmenedzser. Fő feladatai közé tartozik hazai-és nemzetközi projektek elszámolásában való közreműködés, a pénzügyi csoport munkájának támogatása, amely magában foglalja a számlák, szerződések kezelését és azok teljes körű dokumentálását.

Munkavállalónk 2011-ben fejezte be tanulmányait a gazdasági-és vidékfejlesztési agrármérnök alapszakon, majd 2013 júniusában diplomázott számvitel mesterszakon a Debreceni Egyetem Gazdálkodástudományi-és Vidékfejlesztési karán.

Munkájában mérlegképes könyvelői képesítése és gazdasági szaknyelvi nyelvvizsgája segíti.

 

Salya Nóra – projektmenedzser

Elérhetőségei: +36-30-510-5236

nora.salya@eszak-alfold.hu

Salya Nóra 2015 február óta tagja az Innova Észak-Alföld Regionális Fejlesztési és Innovációs Ügynökség szakmai csapatának, kezdetben mint gyakornok vett részt az Ügynökség feladatainak segítésében, majd 2015. július 1-től egyetemi tanulmányai befejeztével teljes munkaidőben is szervezetünk tagjává vált. 2013-ban a Debreceni Egyetem Földrajz alapszakos hallgatójaként szerzett diplomát Idegenforgalmi szakiránnyal kiegészítve, majd az Egyetem Természettudományi és Technológiai Karának Geográfus mesterképzésén, Terület- és településfejlesztés szakirányra specializálódva diplomázott 2015-ben. Nóra angol középfokú nyelvvizsgával rendelkezik.

 

Szabó Tamás- projektmenedzser

 Elérhetőségei: +36-52-880-259

 tamas.szabo@eszak-alfold.hu

 Szabó Tamás 2013. november 1.-én csatlakozott az INNOVA Észak – Alföld Regionális Fejlesztési és Innovációs Ügynökség szakmai csapatához. Munkatársunk 2012.-ben fejezte be egyetemi tanulmányait, a Debreceni Egyetem Agrártudományi Centrumának Természetvédelmi mérnök szakos hallgatójaként. Tamás 2008 óta dolgozik a pályázatírás és projektmenedzsment területén. Először egy természetvédelmi alapítvány alkalmazásában dolgozott, majd egy kisebb vállalkozásnál helyezkedett el. Kollégánk feladatait hazai és nemzetközi pályázatok összeállítása, menedzsmentje és elszámolása jelentette az elmúlt öt évben Az INNOVA projektfejlesztési csoport menedzsereként, napjainkban is, az eddigi tapasztalatinak megfelelően, hasonló munkakörben segíti az Észak-Alföld Régió fejlesztési és innovációs tevékenységét.

 


Nyomtatóbarát verzió

Eseménynaptár :

2016 május
HKSzCsPSzV
2526272829301234567891011121314151617181920212223242526272829303112345

Iratkozzon fel hírleveleinkre: